Another problem with the plugin prompts upgrade from version 1.8.3 to version 1.8.4

Unfortunately there are still some problems with the latest major update of the plugin. This new problem was affecting new installs and prompted one user to call the plugin a messed up disaster. I can fully appreciate his frustration and sincerely apologize to anyone else who had a similar experience. You can click here to see the details of the issue

To rectify this problem I’ve had to remove the automatic creation of the business directory page and sub pages from the installation process. That means when you install the plugin for the first time you will need to go to your dashboard under the “Pages” tab and manually create the Business Directory page following the instructions included in the README.txt file.

Tags: ,

5 Comments

  1. phlux September 10, 2010 at 1:29 pm #

    A list of bugs I’ve come across

    1. When I display a single listing I get the following

    Warning: Missing argument 1 for wpbusdirman_the_listing_meta(), called in /var/www/mywebsite.com/public/wp-content/plugins/wp-business-directory-manager/wpbusdirman.php on line 5963 and defined in /var/www/mywebsite.com/public/wp-content/plugins/wp-business-directory-manager/wpbusdirman.php on line 6087

    I can make this go away by removing $excerptorsingle from line 6087

    function wpbusdirman_the_listing_meta($excerptorsingle)

    2. Missing ” in this line after alt=”

    <img class="wpbdmthumbs" src="/thumbnails/” alt=” title=”” border=”0″>

    3. Doesn’t seem to upload images/thumbs to the uploads/wpbdm folder. If I place a file there manually all seems to work.

    Using latest WP with Multisite capabilities. Its not on main blog site but on subdomain blog. I’m looking into running it on multiple subdomain blogs so would it be better for me to try and save images under blogs.dir/x.

    4. View button doesn’t work in directory listing in IE. Works fine in Firefox.

    Other than that it looks a nice little plugin :)

    • alewis September 10, 2010 at 1:42 pm #

      Thanks for reporting these bugs. Working on getting them fixed.

    • alewis September 10, 2010 at 1:47 pm #

      Better solution for bug #1 until version 1.8.2 gets released:

      Search for in wpbusdirman.php //Display the meta items
      Directly under that you will see wpbusdirman_the_listing_meta(); Change it to wpbusdirman_the_listing_meta(‘single’);

  2. phlux September 11, 2010 at 9:46 pm #

    Update on No.3

    Discovered that the images/thumbnails were in fact being uploaded to the blogs.dir after all. Only that the plugin was referencing the uploads directory on the front end.

    So changed the variables in the following lines which fixed this issue

    $uploaddir.=”wp-content/blogs.dir/”.$blog_id.”files”;

    and

    $wpbdmimagesurl=”$wpcontenturl/blogs.dir/”.$blog_id.”/files/wpbdm”;

    • alewis September 12, 2010 at 1:54 pm #

      Phlux, thanks for the update